Project Description

Masaj terapeutic antistres si eliberarea tensiunilor nervoase

MASAJ ANTISTRES – Corpul fizic este refugiul emotiilor, a tuturor starilor negative pe care le manifestam zi de zi.

Ce este emotia? Emotia este o stare afectiva alterata, care se activeaza in momentul in care corpul detecteaza anumite energii, anumite pericole, stari de frica de amenintare, tristete, suparare, dezamagire, etc.

O emotie se poate manifesta brusc si violent, generand atitudini, ganduri, actiuni si comportamente neadecvate, negative, agitatie, nervozitate, etc.

Fiecare emotie se manifesta diferit, prin anumite parti ale corpului, generand expresii vizuale si faciale vizibile, gesturi, expresii verbale sau non-verbale, contractand muschii si golind corpul de energia vitala.

De exemplu: Lipsa vointei, gandurile negative, lipsa ferminatii, incrancenarea de a accepta ceva nou, negarea de sine, afecteaza coloana vertebrala.

Frica de a pierde, frica de abandon, frica de a fi parasit, gelozia, posesivitatea, egoismul, afecteaza inima, circulatia sangvina, circulatia limfatica, venele si arterele (varice).

Cu ajutorul acestui masaj, prin combinatia de tehnici, se identifica si se elibereaza cauzele care au creat dureri, stres, traume, contracturi, blocaje fizice, emotionale si energetice,  corpul incepe sa se echilibreze, sa se relaxeze.

Este foarte important sa stim si sa fim constienti cand ne manifestam cu atitudini neadecvate, sa invatam sa ne gestionam emotiile, sa invatam sa respiram abdominal, aceasta respiratie  fiind metoda cea mai eficienta prin care putem acumula Energie Vitala, care creaza liniste, pace, claritate, echilibru.

Beneficiile acestui masaj sunt profunde:

  • Imbunatateste circulatia sangvina (si cea din zona capului) si circulatia limfatica
  • Se previn efectele stresului si se imbunatateste calitatatea vietii.
  • Clarifica mintea – este un tonifiant si relaxant al sistemului nervos, ochii linistiti, arata o minte calma – un corp si o minte relaxata pot lua decizii corecte
  • Imbunatateste si creste autostima
  • Imbunatateste sistemul de comunicare
  • Relaxeaza corpul reducand tensiunea arteriala si efectele stresului
  • Echilibreaza sistemul digestiv
  • Schimba si imbunatateste starile, actiunile, mentalitatile, atitudinile, gandurile,etc
  • Creste energia si revigoreaza toate sistemele corpului, reducand starea de oboseala si lipsa de vitalitate a intregului corp, cu ajutorul Energiei Supreme.

Daca doresti sa ai o stare excelenta si sa fii relaxat, te invit cu drag, sa incerci aceasta tehnica, adaptata nevoilor tale reale.

“Un corp si o minte relaxata pot vedea noi perspective ale situatiilor prezentate, iar in acest fel poti alege o forma diferita de a reactiona!” Adinkarela

Te astept cu drag la cabinet: strada Tudor Arghezi, nr. 26 , Bucuresti, Romania, Metrou Universitate.

“Relaxarea si starea de bine le-am simtit de la prima sedinta.”

Florentina P.

Incearca un masaj terapeutic antistres!

Pretul unei sedinte este 150lei/90 min

BOOK NOW