Chiar asa, te-ai intrebat tu oare de cine fugi cand fugi de tine? De care tine?

De tine cel fricos,temator, las, nemultumit, nefericit, neincrezator, stresat, mincinos cu tine insuti?

De tine cel care crede ca le stie pe toate si considera ca e atotstiutor? De tine cel mandru, orgolios, de tine cel cu’’ochelari de cal’’care vede doar ce-ti convine si e multumit cu doar ce este in exteriorul lui, de tine, cel care se lasa “prada”emotiilor si gandurilor, a manifestarilor zilnice?

Ti-ai pus intrebarea ca acest TINE nu esti TU?

Tot timpul ai incercat sa demonstrezi in exterior ..cine esti, ce poti, ce ai, ce faci, sa-ti pui diferite masti in functie de un contex dat, fara sa-ti dai seama ca toate astea te fac sa “ratacesti in tine”, sa uiti de tine, de nevoile tale reale.

Ti-ai indreptat atentia intotdeauna catre altii, ai cautat atentie, validare, recunoastere, crezand ca doar asa vei avea success, faima, vei fi recunoscut, apreciat si iubit.

Tot timpul ai incercat sa dai vina pe ceilalti pentru neimplinirele tale, pentru esecurile si dezamagirile pe care le-ai trait si le traiesti fara sa-ti dai seama ca ceilalti sunt doar oglinda ta.

Fii sincer cu tine! Oare toate astea te fac fericit, multumit, implinit ca OM?

Nu crezi ca a venit momentul sa te intorci catre tine si daca esti dispus si disponibil sa descoperi darurile din interiorul tau?

Doar TU iti poti oferi liniste, pace, echilibru, bucurie si fericire, drag de tine, daca DECIZI sa-ti fie bine. Daca tu esti bine,tot ce e in jurul tau e bine.

Doar atunci poti oferi si celorlalti din ceea ce ESTI, nu din cine esti!

“Un corp si o minte relaxata pot vedea noi perspective ale situatiilor, starilor, evenimentelor care se prezinta, va fi sanatos si echilibrat”.

Pentru a avea un STIL DE VIATA sanatos, iti propun cateva tehnici de imbunatatire a calitatii vietii tale. Click aici pentru a vedea tehnicile.

       MERITI SA FII BINE! REZERVA-TI TIMP PENTRU TINE!