echilibru

Ce este #emoția? …este o stare afectivă alterată,  care se activează în momentul în care corpul detectează anumite energii, anumite pericole, stări de frică, încrâncenare, stări de amenințare,  tristețe,  frustrări, resentimente, furie interioară, manifestată și în exterior, stres emotional/fizic/energetic, amărăciune, gânduri negative, conflicte și dialoguri interioare, etc.
#Gândurile și celelalte stări negative pe care le manifestăm ” day after day” conștient, cu putere  sau subtil, pot deveni realitate, o realitate întunecată dacă nu ești atent la comportamentul și atitudinea ta.
Ce este necesar de făcut, să fii bine?
OBSERVĂ-TE și  ACȚIONEAZĂ,  RESPIRĂ ABDOMINAL și nu reacționa din impuls, nu ” scoate pe gură” veninul/otrava din interiorul tău, „ce ți-e-n gușă și-n căpușe” asta vine de la mintea care te minte și afectează/distruge în jur relații, etc.
#RESPIRAȚIA ABDOMINALĂ îți creează în jurul corpului un câmp de rezonanță, în interiorul lui o stare de echilibru, de liniște,  celulele corpului tău se bucură și „prind viață”, se încarcă cu Energia Vitală atât de necesară sănătății corpului  și creează armonie în interiorul tău și în jurul tău.
#RESPIRAȚIA ABDOMINALĂ este  una dintre metodele cele mai simple și la îndemâna oricui, prin care poți ajuta corpul la eliberarea cauzelor emoțiilor negative pe care le trăim și le manifestăm zi de zi.

De exemplu:

  1. caracterul, personalitatea negativă, incapacitatea de a ierta și de ” a da pagina”, de a merge mai departe, rușinea, intoleranța – afectează INTESTINUL SUBTIRE
  2. atașamentele, dependențele, frica de a pierde, dorința de control, atitudinile negative,  afectează INTESTINUL GROS
  3. incapacitatea de a uita, de a te elibera de trecut, dependențele, atașamentele de trecut și de tot ce ai manifestat cu durere, mintea puternică, afectează STOMACUL.
    FII BINE, OMULE! FII INVINCIBIL! FII CREATOR DE BINE, DE BUCURIE!